Fra indstilling til prisuddeling

 

 Der er nu lukket for indstillinger til FD 2013!

MEN

Du kan se dette års portrætvideoer her - AOK

Det er også her du kan stemme!

AFSTEMNINGEN LØBER FREM TIL D. 23. SEPTEMBER 2013

 

 

Indstilling:
Fra d. 1. april til den 15. maj kan frivilligmiljøet i København indstille kandidater til de fire kategorier

• Årets Frivillige Københavner
• Årets Partnerskab
• Årets Sociale Projekt
• Årets Innovative Projekt

Man kan læse mere om kategorierne og selve prisuddelingsshowet via dette link http://www.frivillighedensdag.dk/kategorierne

Udvælgelse af de nominerede kandidater:
Alle de indkomne forslag bliver kategoriseret og forelagt juryen. Jurymedlemmerne har på forhånd modtaget alle de indstillede projekter og skal på majmødet gennem gensidig dialog finde frem til 4 nominerede i hver kategori.

Forløbet for de nominerede kandidater:
De nominerede projekter vil herefter få besked om, at de er gået videre. I juni vi de modtage budskabstræning fra Geelmuyden.Kiese, der som en del af deres CSR projekt vil træne de nominerede i at formulere deres budskab.

Portrætfilm:
Når de nominerede kandidater har modtaget budskabstræning, producerer Frivillighedens Dag i samarbejde med NERD Productions 16 små portrætfilm, som fra august til september indgår i en online kampagne om Københavns Frivillige.

Afstemning:
I perioden fra august til september kan Københavnerne se filmene på AOKs hjemmeside og på Cph Volunteer’s YouTube kanal. De kan fra Frivillighedens Dags hjemmeside og AOKs hjemmeside stemme på deres favorit og vinderne bliver afsløret til vores store prisuddelingsshow d. 4. oktober i Rådhusets Festsal.

Man kan se en lille film fra sidste års uddeling her: